Spela in trummor

Vi är stolta att säga att vi har ett stort trumsound som hörs på många skivor där ute.

Vi har under många år haft band och artister i vår studio som kommer hit just för att spela in trummor.

Inte nog med att vi har ett rum som låter kanon. Det är inte jättestort, men det är korrekt och låter verkligen suveränt. Du får ett varmt och nära ljud på dina trummor.

Vi har även privilegiet att ha Urban Näsvall, Sveriges absolut mest eftertraktade drum-tech på våra sessions. Killens diskografi talar för sig själv, sen att han stämt trummorna på t.ex. Toontracks bibliotek som Superior Drummer och DFH II gör hans legendstatus till ett faktum.

spela in trummor stockholm

För alla som väljer Standstraight för sin truminspelning, så erbjuder vi er att använda vårt  DW Kit.

När ni väljer oss för er inspelning då får du det bästa av den analoga världen. Vad sägs som 12-16 mikrofoner på trummorna ifrån Sennheiser, Royer, AKG, Shure, Yamaha, Coles, Neumann m.fl. Vi använder endast av dom bästa mikrofonerna som finns och som låter bäst i vårt rum. Detta tillsammans med dom finaste preamparna ifrån Neve, Chandler, API, SSL.

Kika in vad vi har för gear när du ska spela in trummor här.

När vi ska spela in trummor använder vi oss av branschens absolut bästa inspelningssystem Avid ProTools HD3 med Avid HD192I/O, konverters i världsklass, går inte ens att jämföra med alla hemstudio/nativesystem.