Lördag, en dag fylld med shock …

Ja .. jag köpte Bioshock 3.

Idag vaknade jag 10.5 timmar efter jag gått och lagt mig …  Sjukt soft med dubbelt så mkt sömn som annars. Martin är helt slut också efter mina nya arbetstider så han såg ut såhär när jag öppnade ögonen i sängen klockan 10:30 ca.IMG_5671

Efter vi gått upp har vi gått promenad med Martin, varit nere och köpt lite fin salami och ett nytt spel vi ska spela ikväll, Bioshock Infinite som ska vara helt grymt tydligen, jag älskar Bioshock 1 och 2 så.  Jag och Celina är fullständiga spelnördar och har pressat igenom spel som Final Fantasy, Dead Space, Mass effect, Alan Wake, Zelda och några andra.

IMG_5673

Det är ett skönt sätt att koppla av tillsammans och jobba med hjärnorna ihop. Älskar att ha en tjej som gillar spel lika mycket som jag. Spel för mig är lite som att läsa böcker är för normala människor. Jag gillar inte meningslösa döda-spel. Utan mer psykologiska spel som har en djup story, som man sugs in i som en bra film eller så.

Nä …  nu ska vi snart sätta igång.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *