Kris är motorvägen till personlig utveckling …

Nu sitter vi och skriver musik med bandet Ailu Crash. Dom är mest kända för sin låt Turn The Tide ifrån filmen ”Jag Saknar Dig”.

Här är videon:

Annars som rubriken lyder så utvecklas man massor under kriser.

För snart två år sen så gick jag och studion igenom en stor kris. Så pass stor så det handlade om max 3 veckor innan jag skulle gå under ekonomiskt.

Jag sökte hjälp hos Upplands Väsby Kommun, som annars utan problem betalar ut några hundra tusen ifall du ska öppna en pizzeria eller dyligt. Jag hade satt Väsby på världskartan igen och hade öppna brev ifrån några utav Sveriges största band och artister som skrev hur viktigt det var att studion levde vidare.

Fick jag nån hjälp? Inte ett skvatt.

Under denna kris lärde jag mig nånting extremt viktigt. Och Celinas pappa hjälpte mig bli affärsman. Efter det förändrades allt och ett halvår senare hade jag dragit in mer än den högsta omsättningen tidigare.

20130416-193708.jpg

Jag lånade inte en krona av nån. Jag slutade tänka negativt och började skicka ut bra energi. Och lärde mig att marknadsföra mig på internet. Nu vart jag så pass bra på det så bara i år har 14 företag hört av sig till mig och behöver hjälp med samma sak.

Nånting jag var tvungen att lära mig, i en kris gjorde att jag idag kan hjälpa andra med detta. Vilket känns kul att universum gett tebax det till mig, och en liten hobby och inkomst vid sidan av.

20130416-193951.jpg

Sen den här lilla killen har ju bringat mycket glädje också. 🙂

Tänk positivt. Dom tankarna du skickar ut är den person du blir.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *