Ny vecka med massor med skoj !

Morgonmötet är avklarat .. kaffet är slut (panikångest). Det enda som finns i studion är tre backar öl och en gammal ost och trött tub kaviar…

bild 1

I studion under mixerbordet har jag som alltid min vapendragare Martin …  ligger och softar vid subbasen. Har han gjort sen han var 3 månader gammal.  🙂

bild 2

Denna vecka har  vi massor att göra och den vart full direkt .. Vilket iofs är awesome. Men jag har massa saker att göra  vid sidan om som stressar på en del. Men nu är jag iaf utvilad efter en helg på landet. Martin är iaf astrött och sover som en liten stock …

Förra året fick vi en låt till semi i Maltas Melodifestival ..  Eller tre låtar…. 🙂  Så denna vecka ska vi skriva med Aidan som skriver texter och sitter på ett x antal bidrag runt om i europa i Eurovision.  Det blir kul!

Sara sitter i Studio B och skissar på texter och bokar in möten och sånt som jag är kass på ..   Så här ser vår studio B ut, den är i samma lokal.

standstraight studio b

 

Jag själv är mitt uppe i en Taylor Swift prodd som måste bli klar idag, har precis lagt bas (som jag hatar typ). Så nu börjar allt kul …

taylor i studion

 

Hej då bloggen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *