Mitt nya Masteringsbolag

Online Mastering Stockholm har öppnat dörrarna.

Nu har jag efter många veckors jobbande dotterbolaget till Standstraight Music AB. Det är en masteringsfirma som heter Online Mastering Stockholm. Vi har masterat flera hundra spår under åren och alla våra kunder är väldigt nöjda. Så vi bestämde oss för att köpa in lite ny skön gear till studion och starta ett dedikerat masteringsbolag, mest för att det blir enklare rent administrativt och bokningsmässigt för kunderna.

Skärmavbild 2013-05-24 kl. 18.01.31

 

Det går till så pass enkelt att kunden beställer vilken typ av mastering den vill ha, betalar, laddar upp sin fil/filer och får tebax dom inom 48 timmar. Priset för detta är 550kr per spår. Alla masteringar görs i vår bästa studio.

adressen är

www.onlinemasteringstockholm.com

Vi kommer ge bort 5 låtars mastering i månaden i promotionsyfte. Så har du nån låt eller nån kompis som har nån låt som behöver professionell mastering, maila då oss på info@onlinemasteringstockholm.com med din förfrågan.

600950_129668727235050_1309802676_n

Välkomna med Er mastering!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *