Helgen

På bilden ser ni hur ledsen jag var när vi gick ut med Martin idag när det spöregnade. Inte ens han ville leka, utan ville bara hem.

Nu är helgen snart över. Har varit dålig på att skriva inlägg då jag har gjort en ny hemsida till min studio.  Jag körde samma design som på OnlineMasteringStockholm-sidan. Viktigt att det håller nån form av genomgående tema.  Besök gärna www.standstraight.se. Den håller på att svenskakorras ba. Men den är i stort sett klar. 🙂

Skärmavbild 2013-05-27 kl. 00.32.53

 

Jag har inte gjort så mycket i helgen. Suttit med hemsidan och detta. Imorn 07:45 börjar en ny grym vecka. Är så glad att jag har detta jobb. Det är verkligen awesome. Vi har kanske hittat en trackwriter nu också för våra housegrejor. Dvs nån som är grym på att prodda sånt, fast vi skriver låtarna..  Vi får se …

Nu ska jag iaf sova ..   Så ska jag skriva röven av mig i veckan!

 

smek på er alla följare

och smeeeek bloggeeeeeeen !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *