En inspirerande person …

Du kommer aldrig nå framgång med händerna i fickorna …

Hur sjukt det än låter, så finns det en person som inspirerar mig. Det var min kollega Erik som visade mig denna video för nån månad sen.  Se och lyssna noga.

Jag får rysning av detta varje gång jag kollar. Även fast jag tycker han är en kass skådis och han har inte gjort nånting  i den bransch jag jobbar i.   Men killen kommer hit ifrån sitt hemland, alla skrattar åt honom…

  • Han vinner massor med OS-medaljer
  • Alla sa att han aldrig kommer bli skådis, han vart en av dom största nånsin, oavsett hur bra du tycker han är…
  • Han vart fuckin jävla guvernör för Kalifornien…

Det handlar om att jobba röven av sig och be alla no-sayers att dra åt helvete. Och det har jag gjort hela min karriär. Det är därför jag vet att jag kommer att lyckas, många tycker jag redan har gjort det, men jag har inte ens börjat.

 

Sov gott bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *