Varför bara trailers och cutscenes när nextgenkonsol-spelen visas för?

Bortsett ifrån Battlefield som alltid visar grymma gameplay-videor …

Sitter och kikar spelkonferenser, gamespot, aftonbladet spel m.m .. Och alla är sjukt taggade på alla nya spel som kommer.. Men fortfarande INGA gameplay-filmer… bara trailers och assnygga cutscenes..  Det gör mig lite rädd för att nextgen-konsoler inte riktigt har det..  Jag vet att det går att göra assnygga filmer, har sett Avatar lixom..  Känns som om nextgen-konsolspelen inte ser ut som det snyggaste på en PC idag är det nog som att föra upp ett hagelgevär i ändtarmen.. Tekniken finns jue..

Här är tex en trailer på nya Final Fantasy som kommer till PS4

Och här är nya Star Wars Battlefront

Nu ska jag inte totalt såga allt eftersom det finns några gameplay-videor där ute. Men 99% visar bara dessa assnygga trailers och folk jublar..   Sen att spelet kan se ut som pong är en annan historia. Det visar att dom har bra animerare, ingenting om spelfysik, dynamik, grafik, motor etc etc …

Här har ni ett  företag som alltid levererar bra gameplay-videor. Hur sugen blir man inte på att köpa detta game?  Får man se direkt hur det ser ut när man spelar …

 

Nä, nu ska jag bajsa, sen träffas vi i aulan bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *