Semester i Skärgården !

Ladda batterierna …

Nu är jag framme på landet tillsammans med Celina, Martin och hennes föräldrar. Det ligger ute på muskö. Ett fint litet hus nära vattnet. Vi har båt här och det känns som det kan bli riktigt najs.

Har till och med köpt en bok. Har inte läst en bok sen typ 6:an. Tror inte jag kommer klara läsa denna heller, men jag ska iaf göra ett försök. Jag har lite svårt att koncentrera mig. 🙂

bild3
Vet inte vad den handlar om. Är nå sköna gubbar på framsidan, så står det kiss, och eftersom jag är rätt barnslig av mig, och gillar typ kiss och bajshumor så tänkte jag att den skulle passa mig. Borde ju vara en humorbok iaf …   Jag läste inte baksidan eller nånting, jag bara gick efter titeln.

Jag har även en liten bärbar studio med mig här. Inga konstigheter. Macbook Pro, Duet 2, Korg nanoKEY2, hörlurar och samma mjukvarusetup jag har i Studio A och B. Jag brukar göra avslappningsmusik och mediationsmusik här. Får se om jag orkar göra nåt sånt sen i veckan …

Nu ska vi åka iväg snart med båten som det verkar. Det är en sån här båt. Kan verkligen ingenting om båtar, förrutom att allt som det står båt före kostar 10ggr mer. Ett paket båtkex tex, kostar 400kr, är precis som ett paket Mariekex.

bild

 

Skriver en liten härlig update senare idag …

 

Semester bloggeeeeeeeeeeen !!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *