Rascal Flatts på Cirkus

En 8 år gammal dröm som gick i uppfyllelse för min del …

Igår var jag och min kollega Sara Biglert och kollade på Rascal Flatts på Cirkus. Rascal Flatts är ett amerikanskt countryband, dom är extremt stora där och fyller ut arenor, men är på nån form av PR-turne nu i Europa.  Här är en av deras låtar:

Hur var det då?  Väldigt bra!  Alltså spel och performancemässigt var det nog fan det bästa jag sett. Och jag har sett allt ifrån Bon Jovi till Toto, detta var i en helt annan klass. Tajt, rent, snyggt och minimalistiskt. Jill Johnsson kom in och sjöng en duett på en av låtarna, och då hörde man faktiskt ett par sura toner, så det var inte att man var caught in the moment, utan Nashvillemusiker är dårar, dom är i en helt annan liga. Det var kul att få det svart på vitt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *