Min Manley och co-write med Hicks

Idag kommer Sara äntligen med vår älskade Manleymikrofon. Den lagades av våra vänner på DLX Musik i Stockholm. En av dom elda high-ens butikerna som finns kvar. Snacka med Niklas eller Stefan där om ni vill ha den vassaste kompetensen inom studio och ProTools.

20130711-090157.jpg

Idag ska vi ha en co-write med Hicks igen. Det ska bli så kul för han är en genuint trevlig och äkta människa, han kommer inte försöka blåsa eller vara dum i huvudet mot oss, såna är alltid välkomna. Hicks lirade på CMAs tidigare i år, lär varit otroligt fett.

20130711-090921.jpg
Här ser ni karln hoppa säkert nån form av OS-höjd under just den konserten.

Ni missar väl inte min kollegas blogg också på www.sarabiglert.se

Samma grej som min fast bättre skriven och mindre teknik. 😉

Hej då bloggeeeeeeeen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *