Musik på 90-talet som startade min resa som låtskrivare…

Vilken fantastisk musik det skrev då …

Sitter här på lördagsförmiddagen och kollar på VH1, en kanal som faktiskt fortfarande visar massa bra musik. Det kommer video efter video som ba summerar det som var i mitt blod innan och när jag började skriva musik 1996-97 nånstans.  Aerosmith, BSB, Nirvana, Kylie Minough, No Doubt, Celine Dion, TLC, U2, Britney, Pearl JAM, Mariah Carey, Destinys Child, Eminem, N’Sync, Oasis, Green Day, Sheryl Crow, Jamiroquai m.fl …  Jäklar vad mkt bra musik det gjorde då, och vilka artister. Många håller på än idag.   Det var annat förr, större budgetar, mer organiskt, mycket mer melodiskt, mer episkt känns det nästan som, och då tycker jag mkt som släpps i dag är bra också, men det känns inte lika episkt lixom. Här är en av mina favvolåtar all time.

Även denna, tycker fortfarande hon är en av dom största rösterna jag upplevt.

Undrar vilka jag kommer sitta och skriva om typ år 2035, vilka som förblir episka i vår tid. Jag tror Adelle är en av dom iaf, tror inte den elektroniska musiken kommer överleva en era på så sätt, tror inte vi kommer slå på Avicii eller SHM och känna den där känslan i magen direkt …

Jag hoppas jag kommer få vara med och skriva ett par såna där episka låtar snart …  🙂  Eller vem vet, jag kanske redan har det …

 

Ha en fin helg ni dödliga bloggar !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *