Hashtag: Semester

Vissa dagar längtar man bort mer än vanligt och dagar som denna när vädret bjuder på en grå och blöt filt över landskapet så är man villig att göra nästan vad som helst för att få resa till ett varmare ställe. Kan nästa säga att jag är så pass desperat att fly denna huvudstad att jag skulle kunna klicka hemma den första tillgängliga biljett som bjuder på värme över 15 grader, kosta vad det kostar vill. Bara vetskapen att veta att en resa väntade en skulle göra dagens gråa lite mer lätthanterligt.

Trots detta klassiska svenska att deppa ihop över vädersituationen har jag ändå haft en bra och inspirerande dag.  Dagens skrivsession har vi haft med sångerskan Viktoria Tocca som för övrigt spädde på min reselängtan något ytterligare. Jag har aldrig besökt Los Angeles och Viktoria åker några vänder till LA varje år. Just dagens låt handlade just om LA, Runyon Canyon och möjligheternas stad. Så lite klick och sök på denna sida kände jag bara ”varför inte”. Just för att få se något annat, få en dos extra inspiration och det där med värme och sol lockade ju såklart lite extra. Enligt bokasmart.se så gick den billigaste resan för 5800 SEK, vilket är helt okej för en biljett som avgår nu på torsdag och hem dagen innan julafton. Får suga på karamellen helt enkelt… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *