En till vecka


En till vecka snart över. Vår musik har hörts så långt bort som 8100km denna vecka. Vi har en låt kvar av tre i en melodifestival i Europa, final imorn och vi leder nu med juryns och alla internetröster. Det är bara februari och med rätt tänk och huvudet så långt bort ifrån röven som möjligt lyckas du med allt. Det du tänker får du tillbaks! #loa #eurovision2014 #scary

En till vecka snart över. Vår musik har hörts så långt bort som 8100km denna vecka. Vi har en låt kvar av tre i en melodifestival i Europa, final imorn och vi leder nu med juryns och alla internetröster. Det är bara februari och med rätt tänk och huvudet så långt bort ifrån röven som möjligt lyckas du med allt. Det du tänker får du tillbaks! #loa #eurovision2014 #scary

13 Gillar detta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *