Rehab för #martinthedog


Rehab för #martinthedog går framåt. Är livrädd hälften av gångerna ute och rädslan triggas av ljud och saker som rör sig.. Så fort kopplet åker av på en stor äng kommer lyckan fram igen. Jag låter han ha sin vattenboll inne också hela tiden, och den lämnar aldrig hans sida. #jrt #jackrussell #jackrussellterrier #dog #pet #bikiniweather

Rehab för #martinthedog går framåt. Är livrädd hälften av gångerna ute och rädslan triggas av ljud och saker som rör sig.. Så fort kopplet åker av på en stor äng kommer lyckan fram igen. Jag låter han ha sin vattenboll inne också hela tiden, och den lämnar aldrig hans sida. #jrt #jackrussell #jackrussellterrier #dog #pet #bikiniweather

23 Gillar detta

7 svar på “Rehab för #martinthedog”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *