Nu har jag


Nu har jag sett till att jag, @sarabiglert och @erikgronwall har exakt samma mobila setup. Även riggat en NAS-server som har alla våra låtar och projekt, som alla våra datorer är uppkopplade mot. Så vaknar man med panikångest mitt i natten och vill dra upp reverbet på sången på nån låt, oavsett vart man är så funkar de utmärkt. #studio #logicpro9 #massive #battery #fm8 #valhallavintageverb #ezdrummer #wavesgtr #vengeance #ikmultimedia #apple #macbookpro

Nu har jag sett till att jag, @sarabiglert och @erikgronwall har exakt samma mobila setup. Även riggat en NAS-server som har alla våra låtar och projekt, som alla våra datorer är uppkopplade mot. Så vaknar man med panikångest mitt i natten och vill dra upp reverbet på sången på nån låt, oavsett vart man är så funkar de utmärkt. #studio #logicpro9 #massive #battery #fm8 #valhallavintageverb #ezdrummer #wavesgtr #vengeance #ikmultimedia #apple #macbookpro

23 Gillar detta

9 svar på “Nu har jag”

  1. Hahaha herregudh. Jag gör fem tracks som låter hyfsat medvetna om varandra, reser mig upp efter en två timmar och bara ”JAG ÄR EN KONUNG!” Fick lite för mycket beröm när jag var liten 🙂

  2. @charlottaseppala hahaha! Underbart. Gjorde faktiskt en prodd nu för ett par veckor sen som hade 8 kanaler instrument och kanske 40 sång. Så det går ju. Den lät rätt okej också vill jag minnas. Tror filmen Avatar hade 4000 spår, så de finns ju lite att ta av.

  3. Lite snabb fråga här nu när man har ett proffs på tråden. Varför krävs det så många kanaler för sång? Ett par stämmor blir några kanaler fattar jag. Men vad består de andra 38 av?

  4. @charlottaseppala alltså tänk typ 2-4 leadkanaler. Sen massa dubbar, stämmor, svarskörer. Vi dubbar med 12 dubbar per stämma tex. Sen olika paket för bryggkörer och refr osv. Drar iväg liksom. Sen vill man kanske ha olika personer som körar för de ska bli fett etc.

  5. Om man vill spara i kostnader kan man lägga på ett filter som heter Deep. Då låter man som en gubbe, fast utan att behöva handskas med en. Rätt användbart om man vill göra sketcher också. Hahaha 🙂

  6. Tänkte engagera ungen imorrn och föra ett djupt, inspelat panelsamtal. Min röst får bli östgötsk chipmunk och hans helt grov. MjölbyBengt och Professor Steve löser de stora frågorna, vol 1: Dagens förskola- hiss eller diss. Han hatade dagis innerligt så det lär han engagera sig i. Vaffan gjorde folk innan teknik fanns, stackarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *