Alltså det här


Alltså det här programmet är det sämsta jävla skit som någonsin kodats. Tvungen att fixa till lite mixar åt en kund och har seriöst haft 15 krascher. Gjort mina senaste 30 produktioner i Logic utan en enda hickup. Satan va glad jag är att jag gjorde mig av med deras skitmixer dessutom. #protools #fail #läggner

Alltså det här programmet är det sämsta jävla skit som någonsin kodats. Tvungen att fixa till lite mixar åt en kund och har seriöst haft 15 krascher. Gjort mina senaste 30 produktioner i Logic utan en enda hickup. Satan va glad jag är att jag gjorde mig av med deras skitmixer dessutom. #protools #fail #läggner

12 Gillar detta

9 svar på “Alltså det här”

  1. @aaronsterner Men vadå, vi proffsanvändare betalar ju deras löner. Hade de funkat hade jag rimjobbat dom på Avid. Men de gör de inte. Deras mjuk och hårdvara är passerad och förlegad. Saker har blivit bättre. Som jag har köpt och är sjukt nöjd. Saknar dig med, på fredag vill jag pussas lite faktiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *