Då var vi


Då var vi i Tyskland då... 4 timmars härligt väntande här. Vi ska tydligen flyga med Air China hem. Fyfan, nä nästa gång så är det jag som åker med air france, dom åker ifrån Dubai till Pitsburg, mellanlandning i Paris, 16000 EuroBonus-poäng, sen flyger man en North American Eagle, alltså en skyttel ifrån Calgary till LA, får man ytterligare 800 poäng, och två dagars fri hyrbil hos Avis.

Då var vi i Tyskland då… 4 timmars härligt väntande här. Vi ska tydligen flyga med Air China hem. Fyfan, nä nästa gång så är det jag som åker med air france, dom åker ifrån Dubai till Pitsburg, mellanlandning i Paris, 16000 EuroBonus-poäng, sen flyger man en North American Eagle, alltså en skyttel ifrån Calgary till LA, får man ytterligare 800 poäng, och två dagars fri hyrbil hos Avis.

8 Gillar detta

2 svar på “Då var vi”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *