Min senaste instagrambild


Att ha sista hänget med dom som varit en del av studion är viktigt. Dom här killarna vara bara 2 år när dom spelade in här första gången. Nu är dom över 30 och ett par av dom viktigaste personerna senaste 10 åren för mig. Tack för dom hundra-isch fantastiska kvällar/dagar vi haft här @fokyo och @skydavids. #standstraight2000to2015

Att ha sista hänget med dom som varit en del av studion är viktigt. Dom här killarna vara bara 2 år när dom spelade in här första gången. Nu är dom över 30 och ett par av dom viktigaste personerna senaste 10 åren för mig. Tack för dom hundra-isch fantastiska kvällar/dagar vi haft här @fokyo och @skydavids. #standstraight2000to2015

Var är jag: Standstraight Music AB

Ett svar på “Min senaste instagrambild”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *