Min senaste instagrambild


Nu är dagen här. Vår första Eurovisionfinal. Resan tog tre år, 10st 2:a till 5:e platser i olika länder innan vi hittade hem. ️Denna bild är ifrån där allt startade på riktigt, @sarabiglert producerade, spelade in och klippte all sång, samt la häflten av kören. Hur det än går idag är jag så förbannat nöjd och upplyft av denna episka resa jag har fått göra med min bästis samt 5 av dom skönaste personerna i mitt liv. Tack Andreas, Clara, Elin, Peter och Madde. Ni kommer åka me så jävla hårt resterande gånger också!! Nu kör vi! Och älskade följare: Rösta på låt nr 2! 10 röster = en öl. #voteczech #gabrielaguncikova #esc #eurovision #istand2016

Nu är dagen här. Vår första Eurovisionfinal. Resan tog tre år, 10st 2:a till 5:e platser i olika länder innan vi hittade hem. ️Denna bild är ifrån där allt startade på riktigt, @sarabiglert producerade, spelade in och klippte all sång, samt la häflten av kören. Hur det än går idag är jag så förbannat nöjd och upplyft av denna episka resa jag har fått göra med min bästis samt 5 av dom skönaste personerna i mitt liv. Tack Andreas, Clara, Elin, Peter och Madde. Ni kommer åka me så jävla hårt resterande gånger också!! Nu kör vi! Och älskade följare: Rösta på låt nr 2! 10 röster = en öl. #voteczech #gabrielaguncikova #esc #eurovision #istand2016

Var är jag: Sthlm Upper East Side

4 svar på “Min senaste instagrambild”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *