Min senaste instagrambild


Året va 2003. Världen va redo för en ny sopransaxofonist att sätta skåpet på plats. Allt fanns där, håret, en total kroppsvikt på 36kg och karaktärslösa brillor. Det som saknades va dock talang och nån form av teknik. Det man inte ser på bilden, är en Emagic Logic 6 kartong brevid min hand, min resa som producent hade börjat, som tur var. #tbt

Året va 2003. Världen va redo för en ny sopransaxofonist att sätta skåpet på plats. Allt fanns där, håret, en total kroppsvikt på 36kg och karaktärslösa brillor. Det som saknades va dock talang och nån form av teknik. Det man inte ser på bilden, är en Emagic Logic 6 kartong brevid min hand, min resa som producent hade börjat, som tur var. #tbt

Var är jag: Sandhamnsgatan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *