Min senaste instagrambild


Året va 2002. Världen va redo för en ny vit rappargangster som skulle sätta skåpet på plats. Allt fanns där: braids, ansiktshår som skrämde vilken 6-åring som helst, Adidas-tröja ifrån ellos som inte riktigt va Adidas och respektingivande hitman-brillor.. Det som saknades va ba personlighet, låtar, tuffhet och talang. Som tur va höll sig denna frilla inte i sig så länge. Sen blev jag producent. #tbt

Året va 2002. Världen va redo för en ny vit rappargangster som skulle sätta skåpet på plats. Allt fanns där: braids, ansiktshår som skrämde vilken 6-åring som helst, Adidas-tröja ifrån ellos som inte riktigt va Adidas och respektingivande hitman-brillor.. Det som saknades va ba personlighet, låtar, tuffhet och talang. Som tur va höll sig denna frilla inte i sig så länge. Sen blev jag producent. #tbt

Var är jag: Wonderbird AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *