Min senaste instagrambild


Året va 1997. Jakten på att se ut som alla andra var under sin peak för mig. Men jag ville ju ändå vara snäppet coolare (?) så jag slängde på mig de där halsbandet jag köpte i Turkiet 96 och dom där sjukt snabba brillorna utan styrka, fast jag behövde styrka Och att strategiskt stå framför gitarren skulle ju göra sitt också tänkte jag. Att den här selfien skulle hamna i nån ICQ-chatt är det ingen tvekan om. I detta skede hade frisyrförvirringen inte sett dagens ljus än. Här va det själen som var förlorad. #tbt #snydersepiskaresa

Året va 1997. Jakten på att se ut som alla andra var under sin peak för mig. Men jag ville ju ändå vara snäppet coolare (?) så jag slängde på mig de där halsbandet jag köpte i Turkiet 96 och dom där sjukt snabba brillorna utan styrka, fast jag behövde styrka Och att strategiskt stå framför gitarren skulle ju göra sitt också tänkte jag. Att den här selfien skulle hamna i nån ICQ-chatt är det ingen tvekan om. I detta skede hade frisyrförvirringen inte sett dagens ljus än. Här va det själen som var förlorad. #tbt #snydersepiskaresa

Var är jag: Sandhamnsgatan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *