Min senaste instagrambild


Året va 2000. Drivet att bli soloartist peakade som starkast, under dom totalt 2 månaderna jag ville bli det. Allt fanns där. Dyraste frisyren ända till för 2 år sen när Celina bjöd mig på en klippning av @bobbyoduncu, en smidig kropp, klädstil som håller än idag, snygg pose och framförallt idolbilder tagna hemma hos morsan. Det enda som saknades va låtar, sångröst, verklighetsuppfattning och vänner som upplyste en om bristen på talang. Ett år senare blev jag signad av Bagge som producent, och har aldrig velat bli artist igen. #tbt #snydersepiskaresa

Året va 2000. Drivet att bli soloartist peakade som starkast, under dom totalt 2 månaderna jag ville bli det. Allt fanns där. Dyraste frisyren ända till för 2 år sen när Celina bjöd mig på en klippning av @bobbyoduncu, en smidig kropp, klädstil som håller än idag, snygg pose och framförallt idolbilder tagna hemma hos morsan. Det enda som saknades va låtar, sångröst, verklighetsuppfattning och vänner som upplyste en om bristen på talang. Ett år senare blev jag signad av Bagge som producent, och har aldrig velat bli artist igen. #tbt #snydersepiskaresa

Var är jag: Sandhamnsgatan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *