Min senaste instagrambild


Året va 2001. Latinklingande röster som Jennifer Lopez och Nelly Furtado toppade listorna. Själv införskaffade jag dåtidens hetaste webcam med upplösningar upp till 640x480. Ungefär lika hög upplösning som självdistansen verkade ha. Hatten sitter på lite snett för att visa att man va lite farlig och cool, flöjten på väggen visar på stor världsvana och exotism. Ingen köpte nåt av det. #snydersepiskaresa #tbt

Året va 2001. Latinklingande röster som Jennifer Lopez och Nelly Furtado toppade listorna. Själv införskaffade jag dåtidens hetaste webcam med upplösningar upp till 640×480. Ungefär lika hög upplösning som självdistansen verkade ha. Hatten sitter på lite snett för att visa att man va lite farlig och cool, flöjten på väggen visar på stor världsvana och exotism. Ingen köpte nåt av det. #snydersepiskaresa #tbt

Var är jag: Stockholm, Sweden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *