Bra hunddagis

Vi har ju en liten hund som heter Martin som vi har haft i snart åtta år. Han är superfin och typ coolast av alla. Han har även ett eget instagramkonto. Följ honom här: Instagram – Martin The Awesome.

Han är en Jack Russell Terrier, en ras som vi tyckte verkade jävligt soft och smart lixom. Jag hade lite erfarenhet av rasen innan och tyckte dom hade fin personlighet, plus att dom lever rätt länge. Vill man läsa mer om Jack Russlar kan man kika in denna sida.

Det enda problemet dom egentligen får är med tänderna, så man måste borta tänderna på dom hela tiden. Eller iaf en gång per dag, vilket är typ det man pallar. Vi brukar köpa mat åt honom, ett märke som heter Taste of The Wild, vi köper det ibland med hemkörning och ibland ifrån lokala handlaren här på gärdet.

Här är en liten bild på Martin.

Jag ville iaf tipsa om ett grymt hunddagis på gärdet som ligger nära där vi bor. Det är verkligen ett lyxigt ställe där dom behandlar hundarna som små kungar och drottningar. Man kan lämna honom bara några timmar på dagen, eller hela arbetsdagar. Dom har lite olika paket som man kan välja mellan, typ beroende på behov och plånbok osv. Dom har bra utbildningar och tar verkligen hand om hundarna så himla bra.

Om ni är på gärdet så måste ni gå Djurgården runt också. Det tar typ 1-3h beroende på hur rapp man är i benen så att säga. Men jag försöker gå runt djurgården typ 2 ggr i månaden med min kompis Sara. Det är najs. Martin älskar det såklart, han är alltid supertrött efter vi kommer hem. Är ju såklart 1000ggr mysigare på sommarn jämfört med typ vintern då man fryser ihjäl sig typ efter 10 min. Men man gör det ju ändå med nöje med lillkillen såklart. 😀

DELA DET HÄR INLÄGGET