Bra tips om man gillar podcasts

Vi har ju fått en jättefin ny lokal här på Gärdet, väldigt nära där jag bor. Vi hade turen att få den pga en kompis till mig som lyckades hitta den på blocket OCH sköta större delen av all kommunikation med dom, är superglad och tacksam för det. Lokalen är på typ 150m2, uppdelat på lite kök, studiorum m.m. Det var en ljudfirma som hade den innan så det var ju sjuk tur att vi fick den, då vi slapp bygga om nånting, det var bara att tuta och köra direkt. Både för Saras och Christophers ljudboksgrej, samt för mitt webbande och musikskapande och min BRFPlattformsgrej.

Vi tänkte bygga om lite och göra det till en episk podcast inspelningsstudio också. Det känns som det inte riktigt finns nån sån där superfin, asmysig lokal för folk att spela in podcasts i. Denna kommer ha fönster ut mot naturen, men ändå vara mitt i stan lixom, så man behöver inte sitta i nån mörk grotta typ medan man poddar så att säga. Vi har precis fått in ritningen ifrån studiobyggarna.se och vi tror det kommer bli asnajs.

Vi kommer slänga upp det lite som podcast studio stockholm, kort och gott. Det ska inte vara några konstigheter så att säga. 🙂 . Man kommer kunna spela in dygnet runt hos oss, vilket är lite unikt också. Så känner man för att dra en podcast 02:14 efter man varit ute på ett par kalla på stureplan så kommer man kunna göra det.

I och med att Sara och Christopher är så etablerade ljudboksproducenter nu så har dom redan köpt in massa grym gear, bland annat mikrofoner ifrån Erhlund som är helt otroligt najs. Låter krispigare än en nykläckt paprika. 🙂 Så vill man komma förbi på en najs lite kaffe får man göra det, vill man komma och spela in på får man göra även det, eller ljudbok, voice over eller whatever lixom. 😀

Väkommen!

DELA DET HÄR INLÄGGET