Snacket går …

Snacket går….

Moonflair ABSwarovski Sverige.

Det är dom som sätter kristallerna och nagelprodukter på kartan. Det är vi som kan konsten att få till den perfekta designen på dina naglar. Swarovski Sverige ägs och drivs av två kalas pinglor. Med flera år i branschen vet dom de mesta om nagelprodukter och nailartprodukter. Med en stor skopa av entusiasm och aptit på mer kunskaper inom branschen finns inga gränser på hur långt dessa tjejer kan gå. Talesättet, ”siktar mot toppen” är en underdrift. Toppen,… är bara när det är bra, dom nöjer sig inte med det utan siktar mot universum, först då är de nöjda…kanske…..

Det behövs nytt tänk och ny input i nagelvärlden. Nya nagelprodukter och verktyg  – nailartprodukter för att kunna utveckla sin konst på en högre nivå. Det är där Moonflair AB – Swarovski Sverige kommer leverera. Det har redan nu blivit en succé för Moonflair AB och dess webbshop. Ordnarna väller in och nya nailartprodukter och nagelprodukter köps in allt eftersom försäljningen ökar. All vinst går till nya satsningar i företaget. Idéerna haglar fram och inom kort kommer shopen fyllas på med både swarovski, nailartprodukter och nagelprodukter.

Swarovski Sverige

Swarovski Sverige, ni hör ju. Hur coolt är inte det? Moonflair AB är de ända återförsäljarna för swarovski och kan då med stolthet titulera sig som Swarovski Sverige. Att bli auktoriserad återförsäljare är inget man bara kan bli hipp som happ, det är något som är ganska så svårt att få. Att bli ”godkänd” av Swarovski, att ”bevisa” att man är ett bra företag, har en bra försäljningsplan, erfarenheter mm, ja nästan som att skicka in ett CV för en jobbansökan faktiskt. Men självklart blev Moonflair AB godkända och numera Swarovski Sverige. BAM liksom!…. Finns nog en och annan som det svider hos både i knopp och kropp. Det är den sanna verkligheten på vår moder jord, eller typiskt Svenskt!! Alltså Svenska brudar….finns det ett större knippe nötter en svenska brudars avundsjuka? Måste ju vara stört omöjligt att slå oss på fingrarna där….lilla Sverige fyllt med självupptagna och avundsjuka tjejer. Varför blir det så? Vad är det vi Svenskar missar jämfört med andra länder? Har det med vår kultur att göra. Att vi har denna jantelag och man inte får framhäva sig som duktig, bra, rolig, snygg mmm och det är på grund av det svider i deras ögon om de ser någon göra något bra och får eloger för sitt arbete, utseende, hus…ja vad som helst. Jag hamnade väl lite utanför ämnet där några rader, men det är väl lite typiskt mig att alltid dra iväg på små stigar och irra bort mig. Men jag brukar hitta tillbaka tids nog, så ge inte upp, det kommer mer prat om nagelprodukter, Swarovski Sverige och nailartprodukter. Va så säker på det…hoppet är det sista som sviker en sägs det och apropå hoppet, så hoppade jag till av lycka när jag ser att en av nagelprodukterna i webbshopen precis sålt slut. Alla fick tydligen stollaryck och köpte nailartprodukten rainbow-tipholder. Underbart!

För mycket nagelprodukter?

Då är ju min fråga följande helt apropå, kan man få för mycket nagelprodukter? Svaret är enkelt, NEJ!! Den som säger motsatsen får inte vara med och leka. Fast frågar man min bättre hälft så har han helt säker en annan uppfattning om saken. Men behöver vi fråga honom? Nä, det tycker jag inte. Han frågar ju inte om vad jag tycker om köksredskap och om han har förmycket av det…så nä, vi lämnar det till ovissheten om vad han skulle svara på den frågan. Finns ju betydligt roligare diskussioner att kretsa runt. Då kommer min nästa fråga, kan man ha för mycket swarovskikristaller på naglarna? Åter igen är svaret NEJ! Som jag sagt tidigare, så är mitt motto att kunden ska väga 2 kg mer när hon lämnar salongen…det säger jag inte bara för att vi är Swarovski Sverige, utan det är helt enkelt bara så. Allt är ju naturligtvis efter tycke och smak, men hallåååå, vem vill inte bada i Swarovski? Jag fullkomligt älskar när det gnistrar och sprakar. Allt, precis allt ska kläs in i Swarovski, eller nä….toalettpapper kanske är dumt. Inte för att lite riv i rumpestumpen kan vara så farligt tror jag, utan mer att det är synd att smutsa ner sina swarovski. Får nog bli ett eget samtalsämne över ett glas bubbel. Kanske inte passar sig här. Nä, låt oss lämna det hela till den egna fantasin och bildbanken i huvudet… Känns som det är en tryggare zoon att stanna i.

Så vad kommer hända framöver?

Så vad kommer hända framöver? Vilka projekt ska vi ta oss an? Listan är lång och vi betar av den allt eftersom, men samtidigt haglar idéerna in och fylls på, så ett slut på listan har jag svårt att tänka mig kommer uppstå. Allt handlar ju om att bygga upp och skapa. Vidga vyerna och inte hålla oss inom marginalerna. Nä, ut och sväng till det och rör om i grytan, mata framåt och ut i universum. In med mer nagelprodukter och nailartprodukter. Moonflair AB – Swarovski Sverige har bara börjat nosa upp spår. Nu ska bara byten införskaffas och mätta hungriga nagelterapeuter och ”vanligt folk”.

Go go go…..!

 

 

DELA DET HÄR INLÄGGET